Warning: Undefined array key "options" in /home/p9577/domains/annuleringsverzekeringvergelijken.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

annuleringsverzekeringvergelijken.com

Garantie annuleringsverzekering

Indien je op het punt staat om een dure vakantie te boeken spreekt het voor zich dat je graag de garantie zal willen een bepaalde terugbetaling te ontvangen indien je noodgedwongen de vakantie in kwestie dient te annuleren. Je kan er wat dat betreft voor kiezen om gebruik te maken van een gewone standaard annuleringsverzekering, maar daarnaast bestaat er ook nog zoiets als de garantie annuleringsverzekering. Deze laatste is een uitgebreidere verzekering die je zoals de naam reeds laat vermoeden de garantie biedt dat je steeds een optimale terugbetaling zal ontvangen. De terugbetaling kan in dit geval oplopen tot honderd procent van het betaalde bedrag, iets wat bij de gewone (maar goedkopere) annuleringsverzekering veelal niet mogelijk is. Meer weten? Lees dan snel verder, we vertellen je graag alles wat je moet weten over de voorwaarden en mogelijkheden van de garantie annuleringsverzekering.

Wat is een garantie annuleringsverzekering?

Wanneer je over een klassieke en eenvoudige annuleringsverzekering beschikt dien je er steeds rekening mee te houden dat er een beperking kan gelden op het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitbetaald. Vooral wanneer je een verre en lange vakantie maakt is dat bedrag dan ook vaak niet toereikend. De speciale garantie annuleringsverzekering biedt je de mogelijkheid om honderd procent van het door jouw betaalde bedrag terug te vorderen. Dat geldt overigens niet alleen voor wanneer de vakantie op voorhand wordt geannuleerd, maar ook wanneer tijdens de reis de rest van de vakantie in het gedrang komt. In dat geval zal de verzekeraar niet alleen de kosten voor de resterende dagen vergoeden, de volledige reissom zal worden uitbetaald.

Kostprijs garantie annuleringsverzekering

Net omwille van de zeer uitgebreide en gunstige voorwaarden die verbonden zijn aan een garantie annuleringsverzekering is het zo dat de kostprijs van deze verzekering veel hoger ligt in vergelijking met de klassieke variant. Het is verder ook belangrijk om er rekening mee te houden dat lang niet alle verzekeraars dit type annuleringsverzekering aanbieden. Wanneer je wil besparen op de kostprijs dan kan het eveneens de moeite waard zijn om even na te vragen of je reisorganisatie deze eventueel aanbiedt. Bekende reisorganisaties en touroperators die (in het bijzonder) verre reizen organiseren nemen deze verzekering doorgaans altijd in hun aanbod op.

Verzekeraars met een Garantie annuleringsverzekering.

Onderstaande hebben we enkele verzekeraars voor u gevonden die naast de standaard annuleringsverzekering ook een garantie dekking kennen.