annuleringsverzekeringvergelijken.com

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De reisverzekeringscoach streeft ernaar consumenten die zelf online een reisverzekering willen afsluiten hen in staat te stellen keuzes te maken met behulp van kenmerken, nieuws, tools en achtergrondinformatie.  
Op de site van de reisverzekeringscoach willen wij de consument en de aanbieders dichter bij elkaar brengen. De website is een hulpbron voor cunsumenten waar verschillende aanbieders in reisverzekeringen kunnen worden vergeleken, dit kan bijvoorbeeld zijn voor een lang op reis verzekering een doorlopendereisverzekering een kortlopende reisverzekering en een annuleringsverzekering.       

Wij presenteren reisverzekeringen van de meeste voorkomende en gekozen verzekeraars in Nederland. Elke maatschappij wordt gelinked naar beveiligde online applicatie van bijvoorbeeld Mondial Assistance, Europeesche, ANWB, Centraal Beheer, FBTO, Unive, Zelf.nl, Ditzo, en OHRA.

Onze service is 100% gratis voor consumenten en wordt mogelijk gemaakt door onze adverteerders. Onze inkomsten komen uit vergoedingen die worden betaald door productaanbieders en adverteerders als een klant doorklikt naar hun website en een product daadwerkelijk afneemt. Het is een performance based marketing vergoeding.   

Hoe werkt het?  
Stap 1: Maak een keuze op de website van de Reisverzekeringscoach.nl wat u wil gaan afsluiten bij uw reisverzekering, u kunt hierbij kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen/rubrieken zoals; Aanvullende ziektekosten, Winter- en onderwatersport, Annulering, Ongevallen, Europa of Wereld dekking.
Stap 2: Bekijk en vergelijk de verschillende dekkingen, premie’s en voorwaarden van de getoonde verzekeringsmaatschappijen. Onder de getoonde verzekeringsmaatschappijen staan de plus en minpunten, de bijkomende poliskosten, het eigen risico    en de maximale verzekerde bedragen van de bagage dekking.
Stap 3: Heeft u de juiste verzekeringsmaatschappij en dekking gevonden, klikt u op de knop “info & Afsluiten” hierna wordt u naar de verzekeringsmaatschappij verwezen waar u rechtstreeks de reisverzekering kunt afsluiten.