Warning: Undefined array key "options" in /home/p9577/domains/annuleringsverzekeringvergelijken.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

annuleringsverzekeringvergelijken.com

Annuleringsverzekering vliegtickets

Een annuleringsverzekering kan je niet alleen afsluiten voor een volledige vakantie. Ook mensen die er voor hebben gekozen om bijvoorbeeld gewoon een los vliegticket aan te kopen kunnen daarvoor een speciale annuleringsverzekering afsluiten. Steeds meer vakantiegangers kiezen er voor om zelf een vakantie op maat samen te stellen omdat ze er op die manier zeker van zijn dat deze volledig zal weten te voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen. Wanneer jij dat ook graag wil en je vliegticket apart wil boeken, dan is een annuleringsverzekering voor je vliegticket afsluiten wel geen overbodige luxe. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek alles over het afsluiten van een annuleringsverzekering vliegticket!

Annulering van los geboekt vliegticket

Wanneer je er voor kiest om een vliegticket bij één van de boekingssites op het internet te boeken, dan kan je er steevast voor kiezen om een annuleringsverzekering voor de vlucht of het vliegticket in kwestie af te sluiten. Het annuleren van een vlucht vindt plaats aan de hand van dezelfde voorwaarden als de annulering van een volledige vakantie. Met andere woorden, er dient door de reiziger te worden aangetoond dat het gaat om een geval van overmacht. Is dat niet mogelijk, dan zal de kostprijs van het vliegticket niet gerecupereerd kunnen worden. Let op, voor het indekken van de kosten van een vliegticket bij annulering gelden ook beperkingen. Met andere woorden, zorg er ook in dit geval voor dat je steeds voor een voldoende toereikend bedrag bent verzekerd. Alleen op die manier kan je, je vliegticket bij annulering volledig terugbetaald krijgen.


Annuleringsverzekering bij lagenkostenmaatschappijen

Lagenkostenmaatschappijen zijn iets gevaarlijker dan de klassieke luchtvaartmaatschappijen. Bij deze partijen mag een vliegticket dan wel bijzonder goedkoop zijn, je dient altijd rekening te houden met hoge extra kosten. Dat is voor wat de annuleringsverzekering betreft niet anders. Ook bij lagenkostenmaatschappijen mag het dan wel mogelijk zijn om een speciale verzekering voor de annulering van je vlucht af te sluiten, je zal er steeds een behoorlijke som voor neertellen. Wanneer je vaak een vlucht bij dergelijke partijen boekt kan het dan ook veel interessanter zijn om gebruik te maken van een doorlopende annuleringsverzekering bij je eigen verzekeraar. Op deze manier zijn alle vluchten meteen ingedekt en profiteer je van een scherper tarief dan wanneer je alle vluchten individueel zou laten verzekeren. Wil je toch liever bij de luchtvaartmaatschappij zelf een verzekering voor je vliegticket afsluiten, dan is dat uiteraard ook geen probleem.


Vliegticket annuleringsverzekering afsluiten.

Wil je zelf een annuleringsverzekering afsluiten voor je vliegticket hebben wij onderstaand een verzekering voor u geselecteerd.

-> Uw vliegticket tot € 2.000,- verzekerd per persoon en tot € 10.000,- per boeking 


-> De premie voor een Europa dekking is € 16,90 


-> De premie voor een Wereld dekking is € 28,15